ACHEL CLASSIC 2018

De Achel Classic 2018 zit erop. Wij mochten meer dan 500 deelnemers verwelkomen op deze zonnige dag! Hieronder zijn enkel sfeerbeelden terug te vinden. Meer foto’s zijn weldra beschikbaar. Tot volgend jaar!

  • Informatie
  • PARCOURS

1. Hoe er geraken - bereikbaarheid - parkeren

Start, finish en inschrijvingen zijn gesitueerd bij voetbalclub Achel VV, Siggerstraat 10, 3930 Hamont-Achel.

Een ruime parking en kleedkamers zijn hier ook voorzien.

LET OP : Er zijn wegenwerken aan de gang aan de Hamonterweg/Bosstraat (N71) en de Thomas Watsonlaan (N748) in Hamont-Achel en Neerpelt. Omleidingen zijn voorzien maar het is aangeraden tijdig te vertrekken naar de startplaats.

2. Programma en tijdsschema

07.30-10.00: Start 130km en 80km
08.00-10.30: Start 55km
16.00: Einde evenement

3. Deelnamepakket

  • Uniek afgepijld parcours
  • Douches en kleedkamers
  • Kwalitatieve bevoorradingsposten onderweg en aan de finish
  • Gratis Buff
  • Bewaakte fietsenstalling
  • Gratis degustatie trappist bij aankomst


Verzekering lichamelijke ongevallen is NIET inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

4. Kleedruimte, douches

Douches en kleedkamers zijn voorzien bij de start/finish locatie Achel VV.

5. Tijdslimieten

Het einde van het evenement is voorzien om 16u.

6. Bevoorrading(en)

Er zijn 2 bevoorradingsposten voorzien voor de 130km en 1 bevoorradingspost voor de 80km en de 55km. Bij aankomst is er bevoorrading voor alle afstanden.

7. De Achel Classic op Facebook

Meld je nu aan en mis niets van alle nieuwtjes over dit event.

Achel Classic

8. Goede Doel

STEUN HET GOEDE DOEL : THINK PINK

Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think-Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

Hieronder kunt U onze drie verschillende parcoursen bekijken. Alledrie de parcoursen worden tegenwijzersin gereden. De GPX- files komen 1 week voor het event op deze site beschikbaar.

55km
80km
130km

Opgelet. Deze toertocht is geen wedstrijd en vindt plaats op de openbare weg. De wegcode dient ten allen tijde gerespecteerd te worden.

 

MET DE STEUN VAN

Marcassou
Van Eyck
Scott
OHR