De Grand Raid Nisramont comeback van het dream team

De allereerste editie van de Grand Raid Nisramont in 2011, toen nog echt pal in het centrum van Nisramont met de legendarische steile finish, mocht Wouter Van Der Mast al op het hoogste schavotje. in 2013 ging het ‘dream team’ toen nog gesponsord door sportevents voor het eerst echt aan de bak. In een ijskoude editie ( het meer was zelf dichtgevroren) pakten Wouter en teammakker Yeray Luxem voor het eerst de winst. Een jaar later werden ze 2de achter de ongenaakbare Kris Coddens en Seppe Odeyn om vervolgens in 2017 voor een derde keer de winst te pakken. Na enkele partnerwissels staan ze nu opnieuw als team aan de start en gaan ze proberen om voor een 3de keer te winnen.

Eenvoudig zal dit niet worden. De titelverdedigers Tim Van Hemel en Lucas van Deinze zijn opnieuw van de partij. Het team van Arne Heirbaut en Kris Hendrieckx dat eind september veel indruk maakte door de houffaraid te winnen, wordt steeds sterker. Ook ex-mountainbikers Kevin Van Hoovels en Nicolas Vermeulen tekenen na het 2de plaats vorig jaar opnieuw present.

De 2019 editie zal de sterkste bezette adventure RAID aller tijden worden

Verder noteren we nog deelname van de winnaars van 2017 ( Johan Goubeau en Sylvain Denis ), een team met Bram Tankink en een team met Joerie Vansteelant en Nico Sijmens. Het superveteranen team met Nick Baelus en Reinout van Schuylenbergh komt ook opnieuw ( vorig jaar 8ste overall ) en van Waalse zijde is het team met Yanick Antoine en Geoffry Henriot opnieuw van de partij om te strijden met de eerder genoemde ‘mannen van den triathlon bond Reinout en Nick’

Ondertussen zijn er al meer dan 300 teams ingeschreven, is wave 1 al volzet en stevent de 9de editie opnieuw dus opnieuw voor de zoveelste maal op rij af op een record editie.

Wil je er toch nog bij zijn schrijf dan als de bliksem in via www.trinatura.be

Bij deze zijn Kris Coddens en Seppe Odeyn officieel uitgenodigd om deze titanenstrijd nog wat epischer te maken en zo mee te strijden in wat nu al de sterkst bezette adventure raid aller tijde zal zijn !

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

27,610FansLike
3,173VolgersVolg
1,664VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS