De inschrijvingen voor de La CHouffe Trail en Walk openen op 25 dec

Met meer dan 3000 lopers en stappers in 2018 was het La Chouffe weekend in Houffalize verreweg ons populairste event.

Omdat de vraag vele malen groter was dan het aanbod krijgen in 2019 de wandelaars nu hun eigen weekend, zodat er meer mensen kunnen genieten van de prachtige bossen rondom Houffalize.

“2500 WANDELAARS EN EVENVEEL LOPERS WORDEN VERWACHT IN HOUFFALIZE”

Het 1ste weekend van juli ( 6 en 7 juli ) hebben wandelaars de keuze uit verschillende walks over uiteenlopende parcoursen. Hoogtepunt van het weekend is zonder twijfel de 23 of 42km lange Challenge op zaterdag. Deelnemers hebben 13u de tijd om de marathonafstand (42km) af te leggen. Ze houden best niet te lang halt aan de bevoorradingspost in Achouffe naast de brouwerij. Ook de nightwalk belooft een onvergetelijke ervaring te worden. De vele hoofdlampjes en lichtjes geven deze walk een magische touch. Alle parcoursen zijn voor 90% offroad en tellen voldoende hoogtemeters om er een echte uitdaging van te maken.

In 2018 was de 1ste editie van de La Chouffe Walk reeds uitverkocht op 15 januari, vroeg inschrijven via www.walkingseries.be is dus de boodschap !

Het 2de weekend van juli (13 en 14 juli )wordt Houffalize en Ol fosse d’outh traditiegetrouw overspoeld door de trailers. Zeven verschillende afstanden verdeeld over 2 dagen staan op het programma.

Nieuw is een 68km met gloednieuwe passages ten noorden van Achouffe. De tijdslimiet bedraagt 13u voor deze lange afstand.

Het nieuwe noordlusje brengt de lopers na 20km opnieuw naar Achouffe. Supporters hebben dus tijd om de brouwerij te bezoeken ondertussen 🙂

De inschrijvingen voor zowel de Walk (6 en 7 juli) als de Trail (13 en 14 juli) gaan open op 25 dec om 8.00

La Chouffe Walk : bekijk hier de website
La Chouffe Trail : bekijk hier de website

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

LAST MINUTE !!

27,610FansLike
3,173VolgersVolg
1,664VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS