MELD JE NU AAN EN VERVOEG ONZE FANTASTISCHE CREW

We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken. Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

INDIVIDUELE MEDEWERKER / TEAM

Vorig jaar lanceerden we een oproep om ons evenementen team te komen vervoegen. We mochten meer dan 30 applicaties ontvangen. Meer dan een jaar en vele avonturen later mogen we 19 van die mensen als vrienden beschouwen en maken ze deel uit van ons vast event team. Er is hard gewerkt, veel gelachen en menig Chouffekes gedronken.

Wegens het toenemende aantal events blijven we steeds zoeken naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

We vragen aan iedereen om minstens tijdens 5 events naar keuze paraat te zijn. Meer mag natuurlijk ook! In ruil bieden we naast alle verblijf, eten en drinken tijdens de events, gratis deelname aan alle Sportevents wedstrijden en een waardebon van 100 euro

Iets voor u? Formuliertje invullen en we nemen asap contact op.

Crew_NL
schrijf "geen" indien U geen sport doet. Graag beetje meer uitleg over niveau-ambities etc
Bezig met versturen

GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

Om al onze events in goede banen te leiden, doen we jaarlijks beroep op enkele medewerkers van sportclubs en/of verenigingen. Zo zorgt de Vélo-Club du Haussire al jaren voor de drankbevoorrading tijdens de triathlon van La Roche, voorziet atletiek Deinze steevast de lopers van de nodige dranken tijdens de triathlon van Deinze en helpt Trinity met de beveiliging van de wisselzones tijdens meerdere events. Aan het zeetje in Koksijde kunnen we rekenen op de bende van MIDLON en is het mede dankzij die mannen altijd één groot feest.

Omdat we steeds meer en meer keicoole events blijven verzinnen hebben we natuurlijk ook meer hulp nodig. Daarom zijn we steeds op zoek naar enkele kleine, betrouwbare teams van 5 personen die de clubkas van hun club/vereniging wat willen spijzen. Kun je 5 personen enthousiast hiervoor maken en bent je benieuwd naar de bijdrage, contacteer ons dan zo snel mogelijk via info@sportevents.eu.

VASTE MEDEWERKER

Momenteel zoeken we geen vaste medewerkers. Spontane sollicitatie mag natuurlijk altijd. Reageren/solliciteren kan via jobs@sportevents.be. Graag ontvangen we uw motivatiebrief, referenties en CV.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

VOLGENDE EVENTS

Meer
    28,417FansLike
    3,173VolgersVolg
    1,665VolgersVolg

    INSCHRIJVINGEN TELEX

    MEEST BEKEKEN ARTIKELS