Nieuwe Run & Walk in Meerdaalwoud in de zomer even populair?

Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaart) organiseren we voor de eerste keer de NaturaRun Meerdaalwoud alsook de NaturaWalk Meerdaalwoud. De wandelaars vertrekken ’s morgens om 9.00 uur voor hun tocht en de lopers gaan vanaf 14.00 uur van start. Goed nieuws dus, voor al onze trouwe fans van de Meerdaalwoud trail; want vanaf nu kunnen jullie ook in de zomer genieten van de prachtige natuur in Meerdaalwoud!

Vertrek en aankomst zijn in Oud-Heverlee aan het Meerdaalhof, de grootste manège van het land. Het decors voor deze tochten is een overblijfsel van het gigantische kolenwoud dat zich eeuwen geleden over heel Midden-België uitstrekte. Nergens in Vlaanderen vind je zo’n groot loofbos met duizenden eeuwen oude eikenDe langere afstanden brengen jullie naar de Tomberg, de hoogste heuvel van Meerdaalwoud en historische site waar vroeger de woudrechtbank gevestigd was, alsook de Kluis, het oudste jeugdverblijf van Vlaanderen.

“vanaf nu kunnen jullie ook in de zomer genieten van de prachtige natuur in Meerdaalwoud”

Zowel de wandelaars (voormiddag) als de lopers (namiddag) kunnen kiezen uit 4 afstanden: 5km, 12km, 18km en 25km, telkens door het prachtige Meerdaalwoud en rond de vijvers van het Zoete Water. Meer info en inschrijven (vanaf 24 december): NaturaWalk Meerdaalwoud en NaturaRun Meerdaalwoud.

TIP: Wie nu al zit te popelen met goede voornemens of wie nog een origineel cadeautje zoekt: er is nu ook de NATURAWALK SEASON PASS. Hiermee wandel je alle wandelingen van de NaturaWalk Series voor een vaste prijs van 75euro, dat is maar liefst 60% korting én je moet je maar éénmalig registreren.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

VOLGENDE EVENTS

Meer
    27,626FansLike
    3,173VolgersVolg
    1,663VolgersVolg

    INSCHRIJVINGEN TELEX

    MEEST BEKEKEN ARTIKELS