Uitwaaien aan zee tijdens de 1ste editie van de North C Walk

Op zaterdag 16 maart is er de eerste editie van de North C Walk. Deze wandeling vertrekt aan de tent op de zeedijk te Koksijde en van daar kunnen jullie 13km of 25km wandelen over het strand en door de duinen. Onderweg is er de mogelijkheid om wat energie op te doen en even de beentjes te laten rusten aan de bevoorradingen. Deze wandeling organiseren we in samenwerking met en ten voordele van Think Pink.

“de hoogste duin van belgië, de hoge blekker, is in het parcours opgenomen”

De wandelaars van de 25km gaan om 9u30 van start en die van de 13km om 11u. Beide tochten zijn 90% off road met stukken in het bos, de duinen en op het strand. Jullie trekken door natuur- en waterwingebied De Doornpanne. De hoogste duin van België, de Hoge Blekker (33m), kan uiteraard ook niet ontbreken. Je krijgt er een prachtig zicht over de duinen en het achterliggende polderlandschap. Via de Schipgatduinen bereik je vervolgens het strand. De 25km maakt nog een extra lus via de Romeinse Vlakte en het Calmeynbos en passeert  aan het volledig vernieuwde bezoekerscentrum de Doornpanne. Start en finish  bevinden zich voor beide afstanden op de zeedijk ter hoogte van het E. Terlinkplein in Koksijde.

Inschrijven kan via www.walkingseries.be. Zee-ker komen, het wordt ple-zand!

TIP: Op zondag 17 maart is er ook de North C Trail, een uitdagende trail loop van 13km, 20km, 31km of 47km over het strand en door de duinen. Meer info op www.trailrunningseries.be

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

27,624FansLike
3,173VolgersVolg
1,663VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS