Offroad duathlon in La Roche en Ardenne

TriNatura La Roche, de meeste duatleten krijgen al koudwatervrees bij het lezen van de eerste 3 letters van deze zin en haken af. Toch loont het vooral voor hen zeker de moeite even verder te lezen… .

De TriNatura La Roche is inderdaad één van de meest uitdagende offroad triatlons in de Benelux, MAAR er wordt eveneens een duathlon georganiseerd over hetzelfde uitdagende parcours! Op zaterdag 25 mei 2019 afspraak aan de barrage van Nisramont. Gelijktijdig met de zwemstart voor de triatleten keren de duatleten het water de rug toe (letterlijk) en krijgen zij ter vervanging van het zwemmen een leuk trailrun parcourtje voorgeschoteld. Er is keuze uit 2 afstanden: de Long Distance (3km run / 100km MTB / 10km run, het equivalent van de 111 triatlon) of de Short Distance (1,5km run / 28km MTB / 8km run). Het parcours is ongezien in de duatlonwereld en zal iedere atleet dwingen tot het uiterste te gaan. DE offroad lange afstandsduatlon in de winter is de Hel van Kasterlee. Wie van de Hellegangers durft deze zomerse “Hel van La Roche” aan?

De laatste jaren zijn er steeds minder en minder duatlon wedstrijden en dit terwijl de Belgische duatleten tot de absolute wereldtop behoren. Daarom willen wij ook aan de duatleten denken. Aparte rankings zullen worden opgemaakt voor de triathlons en de duathlons, maar de eerste over de streep (tri of duatleet) krijgt een mooie bonus. Let the battle begin!

Alle info over de wedstrijd en inschrijvingen via trinatura.be. Like ook het Facebook event om op de hoogte te blijven van alle weetjes en nieuws.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

26,553FansLike
3,173VolgersVolg
1,656VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS