SCHRIJF JE IN 1 KEER IN MET DE SEASON PASS EN DOE ALLE WALKS MEE!

Ben je helemaal verslingerd aan wandelen of wil je in 2019 (opnieuw) in actie komen? Dan hebben wij goed nieuws: vanaf nu hebben wij twee soorten season passes voor je klaarliggen: de Think Pink Walking Series Season Pass en de NaturaWalk Season Pass. Zoals de namen doen vermoeden, geeft de eerste recht op deelname aan alle wandelingen uit de Think Pink Walking Series en met de tweede wandel je mee met de gloednieuwe NaturaWalk Series. In beide gevallen mag je een jaar lang deelnemen aan alle wandelingen (in België) en heb je het voordeel van een fikse korting en het gemak van maar één maal te moeten registreren.

THINK PINK WALKING SERIES SEASON PASS

Deze Walking Series bestaat uit vijf prachtige, meestal uitdagende, wandelingen die worden georganiseerd in samenwerking met en ten voordele van Think Pink, de nationale borstkanker campagne. Met de Think Pink Walking Series stap je dus mee in de strijd tegen borstkanker, een ziekte die 1 op 9 Belgische vrouwen treft.

Binnen de Think Pink Walking Series Season Pass zijn er twee soorten:  ofwel kies je voor een season pass met fondsenwerving via Think Pink ofwel – als geldinzamelacties niet helemaal je ding zijn- schrijf je in via de gewone weg. Kies je voor de eerste optie, dan kan je gratis deelnemen aan alle wandelening als je je engageert om in 2019 minstens 500 euro in te zamelen. Dat bedrag gaat integraal naar de strijd tegen borstkanker. Als bonus heeft Think Pink voor jou een leuke hoodie (zwart of roze) klaarliggen. De andere optie is dat je je via Sportevents inschrijft. Je bedaalt dan éénmalig 100 euro voor de vijf wandelingen en hebt de vrije keuze om een éénmalige bijdrage aan Think Pink te doen (tussen 5 en 20 euro).  Je krijgt van ons dit toffe T-shirt, een stevige korting en het gemak van een éénmalige registratie.

Think Pink SEASON PASS – 5 Wandelingen van Koksijde tot in Houffalize

Met deze season pass ga je een heuse wandeluitdaging aan en ontdek je werkelijk alle hoeken van België: van de kust tot de Ardennen. Opwarmen doen we in maart met de North C Walk, een mooie tocht van 13 of 25km aan de Belgische Kust.
We waaien lekker uit op het strand en ontdekken de duinen. In Juni spreken we af in Spa voor de Longest Day. Daar kunnen de ervaren wandelaars hun hartje ophalen met een pittige 50km doorheen de bossen rond Spa. Je kan hier ook kiezen voor  27km of 10km. Een maand later trekken we weer naar de Ardennen met de La Chouffe walk. Dit keer ontdekken we de regio van Achouffe en Houffalize.  Jullie kunnen kiezen uit verschillende afstanden (van 12 to 42km), alsook een night walk of de pittige marathon challenge. Voor deze laatste krijgen jullie 12 uur de tijd om de 42km met 1200 hoogtemeters af te leggen. In september is het de beurt aan de Chimay Walk, met afstanden van 11 of 21km in het glooiend landschap rondom de trappistenabdij van Chimay. Afsluiten doen we in de herfst in het Zoniëwoud met de NaturaWalk La Hulpe (ja, jullie krijgen er eentje uit de NaturaWalk series cadeau). Jullie ontdekken de groene long van Brussel met tochten tussen de 10 en 25km. Het belooft echt een top wandeljaar te worden!

Inschrijven en meer info over de Think Pink Walking Series Season Pass kan via onze website (zonder fondsenwerving) of via Think Pink (met fondsenwerving).  Enkel geldig voor wandelingen in België.

NATURAWALK SEASON PASS

De nieuwe NaturaWalk Series is een verzameling van verschillende wandeltochten waarbij de natuur centraal staat. De NaturaWalk® Series biedt de wandelaar tochten doorheen unieke bossen en natuurgebieden verspreid over heel Vlaanderen. De series wordt in samenwerking met en ten voordele van Natuur en Bos – de organisatie van de Vlaamse overheid die zorgt voor het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van natuur – georganiseerd. De NaturaWalk Series loopt parallel met de NaturaRun Series: wandelaars en lopers krijgen dezelfde parcoursen voorgeschoteld maar wel op andere tijdstippen zodat er ruimte is voor iedereen om te genieten van de prachtige natuurgebieden.Wil je geen enkele van deze schitterende wandelingen missen? Neem dan snel een NaturaWalk Season Pass. Je betaalt slechts 75 euro (ipv 180 euro) en mag een heel jaar lang meedoen aan alle wandelingen uit de NaturaWalk Series. Je hoeft je bovendien maar eenmaal te registreren. Als bonus krijg je van ons bij een aantal van wandelingen een gratis Chimay aan de finish.

Geniet van 100 euro korting met de Naturawalk Seasonpass en wandel 10x doorheen de mooiste natuurgebieden

De eerste NaturaWalk Hageland gaat door op zondag 06.01.2019 in Holsbeek. Jullie ontdekken hier het Chartreuzenbos, dit 70ha grote bosgebied ligt vlak bij Leuven en wordt gekenmerkt door eeuwenoude beuken, steile hellingen en mooie bosdreven. De ideale gelegenheid om na de feestdagen een frisse neus te halen. Keuze tussen 5km, 10km, 15km of 18km.

Op zondag 03.03.2019 gaat de eerste editie van de NaturaWalk Westmalle door. Westmalle staat natuurlijk gekend voor zijn lekkere Trappistenbier dat gebrouwen wordt in de abdij Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart, vlakbij de start- en finishlocatie van deze wandeling. De twee afstanden 9km, 14km lopen allen langs de abdij alvorens de prachtige natuur van de omgeving in te duiken.

NaturaWalk Hoeilaart vindt plaats op zondag 14.04.2019. Start en finish zijn aan het magnifieke Kasteel van Groenendaal. Van hieruit verkennen jullie de uitgestrekte bossen van het Zoniënwoud, een betoverend woud aan de rand van Brussel. We bieden vier afstanden: 7km, 10km, 15km of 20km.

Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaart) lanceren we de eerste editie van de NaturaWalk Meerdaalwoud. Vertrek en aankomst zijn in Oud-Heverlee aan Meerdaalhof, de grootste manège van het land. Jullie kunnen kiezen uit 4 afstanden (5km, 12km, 18km en 25km) door het prachtige Meerdaalwoud en het Zoete Water. Nergens in Vlaanderen vind je zo’n groot loofbos met duizenden eeuwen oude eiken.

Op zondag 2 juni 2019 volgt de NaturaWalk Genk, in het natuurgebied Kattevennen. Dit natuurgebied bestaat uit bossen, heide en beekvalleien en maakt deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit nationaal park is maar liefst 5750ha groot. Vanuit het Sport Vlaanderen Centrum Genk kunnen jullie kiezen voor 6km, 9km of 16km doorheen de prachtige Limburgse natuur.

Op het einde van het jaar is er de NaturaWalk Kapellen, NaturaWalk Lommel en afsluiten doen we op 24 november 2019 met de NaturaWalk La Hulpe.

Inschrijven en meer info via www.naturawalk.be.
klik hier voor direct link naar de betaling van de NaturaWalk season pass.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

27,626FansLike
3,173VolgersVolg
1,663VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS