Data en Locaties Schüco Afterwork Trails 2019

De Schüco Afterwork Trails worden dit jaar opnieuw georganiseerd, te beginnen met een gloednieuwe trail in La Hulpe op donderdag 16 mei 2019. Drie weken later, op donderdag 6 juni, afspraak in Kluisbergen voor de 2de editie van deze Afterwork trail in het Kluisbos. Het concept is redelijk eenvoudig: na een dag noeste arbeid doe je je loopschoenen aan en kom je je inspannen, maar vooral ook ontspannen, op onze trailrun! Eens de trail afgelopen is, is er zoals bij een traditionele afterwork party uiteraard de gelegenheid om een pintje (of iets anders) te drinken.

2 uitdagende trails – op de Kluisberg en in het ZOniËnwoud

De Afterwork trail La Hulpe op 16 mei vindt plaats in de gelijknamige Waals-Brabantse gemeente en meer bepaald bij Dolce, een luxueus hotel op enkel kilometers van Brussel en gelegen in het hart van het Zoniënwoud. Je hebt hier de keuze uit 2 parcoursen: 11km met 300m+ of 6km wat goed is voor 140m+. Beide omlopen bieden een parcours aan 100% in de natuur van het meest zuidelijke deel van het Zoniënwoud, meer bepaald het park van het domein Solvay. Onderweg prachtige zichten op het kasteel, de obelisk en je passeert (na jawel 140 trappen!) een uitkijkpunt met zicht over het hele domein. Na de inspanning volgt de ontspanning! Je kan genieten van de schoonheid van het Dolce complex vanuit een speciaal voor onze deelnemers voorbehouden terras. Champagne, cocktails en tapas zullen aanwezig zijn om zo te genieten van een mooie lenteavond!

Drie weken later, op 6 juni 2019, afspraak in Kluisbergen voor de Afterwork trail in het Kluisbos. Na de succeseditie van 2018 gaan we hier verder op hetzelfde elan. De start is opnieuw in het recreatiedomein Kluisbos. Wij bieden jullie 2 afstanden aan: 7km met 370m+ of voor de dappersten 13km met 390m+. Vorig jaar was hier onze allereerste Afterwork trail en het was meteen een succes met 394 deelnemers waarvan velen lang zijn blijven “nagenieten” op het grote terras met zicht op de laatste 200m van het parcours.

Wie Afterwork zegt, zegt bedrijven! Bedrijven zijn natuurlijk meer dan welkom op deze events en we voorzien dan ook een speciale prijs voor het bedrijf dat aanwezig is met de meeste deelnemers, laat de concurrentie beginnen! Een speciaal aanbod voor bedrijven is eveneens beschikbaar met een formule drink&food, zowel voor de Afterwork trail Kluisbergen als voor de Afterwork trail La Hulpe.

Je hoeft je niet druk te maken over de starturen, files, dat dossier dat absoluut vandaag nog af moet etc…. geen paniek, je zal niet te laat komen voor de start! We voorzien de start immers in golven, zo kan er om de 30min gestart worden en dit tussen 18u en 19u30 in La Hulpe en tussen 18u30 en 19u30 in Kluisbergen.

Voor alle vragen betreffende de formule voor bedrijven, 1 adres: b2b@sportevents.eu

De inschrijvingen voor beide Afterworkt trails zijn open vanaf  1 februari. Aarzel niet, de plaatsen zijn beperkt! Alle info en inschrijvingen via trailrun.be.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

LAST MINUTE !!

27,411FansLike
3,173VolgersVolg
1,671VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS