TOP 6 Trailrun persoonlijkheid 2018

Bekijk hieronder onze Top 6 Persoonlijkheden van onze trailrunning events van afgelopen jaar (2018). 6 prachtige foto’s van mensen met een verhaal. In willekeurige volgorde stellen we U graag voor, indien U ze nog niet kent :

Lisez l’article en Français ici

6
Stevow Pauwels

Deze ex trailrun topper die enkele jaren geleden onklopbaar was in de trail des Fantômes is al lang gestopt met competitiesport, maar komt nog steeds enkele malen per jaar de sfeer opsnuiven tijdens de events. Zelf loopt hij hier en daar nog een korte afstand mee puur voor het plezier zoals op de Stevow’s classic of de wijngaardbergtrail ( foto). Deze trail mag in 2019 helaas niet meer doorgaan maar even verderop hebben we op 6 januari aanstaande een waardig alternatief gevonden met de Naturarun Hageland en het Chartreusebos.

5
Weking Van Reeth

2018 was het jaar dat Weking Van Reeth samen met Seba Vandermolen terug in België arriveerden na een 2 jaar lang durend Via Panam loopavontuur in Amerika. Maar liefst 25.000 kilometers leggen ze al lopend af van Alaska tot in Ushaia. Weking won 2 weken geleden de uiterst technische kamikazetrail in Houffalize en bewijst hiermee dat hij niet alleen lang maar ook snel kan lopen !

4
Tahnee Daman

Deze Dendermondse mama mocht in 2018 4x op het hoogste schavotje staan tijdens een trail. De foto geeft perfect de danteske omstandigheden weer waarin ze de Houffatrail 24km won, na eerder dit jaar de al de beste te zijn op de Trail des Fantômes Hivernales te La Roche. Sneeuw, regen en koude deren deze straffe madam alvast niet. Op 27 januari staat de TDF Hivernales voor de 2de keer op het programma.

3
Mark Papanikitas

Deze wereldberoemde ultraloper, die met topsport kapte in 2018 dartelt opnieuw met heel veel enthousiasme en plezier rond op de trails van SE. Als lid van het SCOTT running team heeft hij nu op 50 jarige leeftijd het trailrunning ontdekt en hij vindt het fantastisch. Dankzij zijn grote motor ( PR van 2.22 op de marathon en 30.30 op de 10km ) doet hij nu nog mee voor de podiumprijzen. Als het te technisch wordt, met Marc afhaken, maar hij doet dit me de glimlach. Topkerel, die papa

2
Tim Van Hemel

Tussen al dat trailgeweld toch ook even aandacht voor 1 van onze favoriete alleskunners. Hier de houffatrail winnen, enkele maanden later de Grand Raid op zak steken, Belgisch kampioen triathlon en cross duathlon worden. Met sprekend gemak doet hij dat allemaal. De basis voor zijn dubbele europese titel cross dua- en triathlon legde Tim tijdens de La Chouffe Trail, waar hij met een rugzak van ettelijke kilo’s op de mountainbike al de parcoursen ging checken en sweapen ! De inschrijvingen voor de La Chouffe Trail van 13-14 juli 2019 gaan trouwens open op kerstdag !

1
Charlotte Dewilde

Overal waar deze 24 jarige Leuvense aan de start verschijnt wint ze ! Deze door Runners’ Lab gesponsorde atlete won 6 van onze events in 2018. De manier hoe is ronduit indrukwekkend. Op de teamtrail won ze met Kim Geypen overall de 16km. Zo waren ze 161 andere teams waaronder vele mannenteams te snel af. Haar overall rankings – dus inclusief alle mannen – zijn werkelijk indrukwekkend : 2de overall Naturarun Hoeilaart – 3de overall 20km Trail Spa – 3de overall Meerdaalwoud Trail en 6de overall Houffatrail 17km. Geen schande om door deze meid ‘gechicked’ te worden !

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

26,553FansLike
3,173VolgersVolg
1,656VolgersVolg

INSCHRIJVINGEN TELEX

MEEST BEKEKEN ARTIKELS

MEEST BEKEKEN EVENTS