VERENIGINGEN GEZOCHT

Ben je lid van een sportclub of vereniging en zoeken jullie nog een toffe manier om de clubkas wat te spijzen? Lees dan snel verder!

Om al onze events in goede banen te leiden, doen we regelmatig beroep op medewerkers van sportclubs en/of verenigingen. Zo zorgt de Vélo-Club du Haussire al jaren voor de drankbevoorrading tijdens de triathlon van La Roche, voorziet atletiek Deinze steevast de lopers van de nodige dranken tijdens de triathlon van Deinze en helpt Trinity met de beveiliging van de wisselzones tijdens meerdere events. Aan het zeetje in Koksijde kunnen we rekenen op de bende van MIDLON. Het is mede dankzij deze clubs dat alles op wieltjes loopt tijdens onze events.

De taken die jullie zullen uitvoeren kunnen bestaan uit: bemannen van bevoorradingsposten, wacht houden bij de sporttassen, logistiek verzorgen, administratieve taken bij de inschrijvingen, opruimen en afbreken … en natuurlijk stevig supporteren voor de deelnemers.

zoeken jullie nog een toffe manier om de clubkas wat te spijzen?

Omdat we steeds meer en meer keicoole events organiseren hebben we natuurlijk ook meer hulp nodig. Daarom zijn we op zoek naar enkele betrouwbare teams van een 5-tal personen die willen meewerken. Naast een verplaatsingvergoeding en eten/drinken heel de dag doen we een mooie bijdrage aan de clubkas.

Kun je je club hiervoor enthousiast maken, contacteer ons dan zo snel mogelijk via info@sportevents.eu.

Vond U dit artikel leuk ? Deel het dan op de social media en laat uw vrienden mee genieten !

VOLGENDE EVENTS

Meer
    26,340FansLike
    3,173VolgersVolg
    1,656VolgersVolg

    INSCHRIJVINGEN TELEX

    MEEST BEKEKEN ARTIKELS