Breaking News

Ten gevolge van de Afrikaanse varkenspest zijn de parcoursen van de Trail d’Orval volledig aangepast. Meerdere zones uit de aanvankelijke routes zijn niet toegankelijk voor het publiek. We hebben de aanpassingen van de parcoursen zolang mogelijk uitgesteld maar we moeten noodgedwongen de routes wijzigen. De afstanden zijn lichtjes aangepast om jullie een optimaal parcours te bieden.

De gemakkelijkste oplossing zou geweest zijn om de trail d’Orval te annuleren zoals andere organisaties in die regio hun events annuleren. Maar we hebben hard gewerkt en gezocht naar alternatieven! We zijn dan ook verheugd om jullie een meer dan volwaardig alternatief te kunnen aanbieden. De trail en diens start en finish, verhuist ten westen van Florenville naar het kleine dorpje Muno.
De 100% nieuwe routes zullen jullie richting Florenville, Bouillon en Bertrix loodsen. We kregen toestemmingen van verschillende privaateigendommen ten einde een uniek parcours te garanderen aan alle deelnemers. Het Ameroisbos, la Roche à l’Appel en het bos van Bouillon zijn maar een kleine selectie van de verschillende exclusieve gebieden waardoor de deelnemers gaan en die enkel toegelaten zijn de dag van het event. Deze gebieden maken de nieuwe routes 100% uniek en, naar onze bescheiden mening, nog mooier en attractiever dan de aanvankelijke trail d’Orval.
We willen er absoluut op wijzen dat de nieuwe routes door verschillende privaateigendommen gaan en dat VERKENNINGEN te allen tijde VERBODEN zijn.

Op dit moment zijn 1250 deelnemers ingeschreven en blijven er slechts 250 startbewijzen over. Snel inschrijven is de boodschap! Zoals gewoonlijk wacht er een Orval aan de finish!