THE COAST TRAIL OOSTDUINKERKE – 01.12.2018

Zak op zaterdag 1 december 2018 af naar Oostduinkerke voor de tweede editie van de COAST TRAIL OOSTDUINKERKE. We bieden de keuze uit twee afstanden: 10km en halve marathon (21km), beide voor 95% op het harde zand en door de duinen.

Maak er een ware zeeslag van en schrijf je in voor het King of the Beach combiklassement met ’s morgens de Ednine Beachchallenge Koksijde; een mountainbike strandrace van 44km. Start om 10u00 ter hoogte van het openluchtzwembad (Astridplein) op het strand van Oostduinkerke. Er zal een loopstart voorzien zijn op het zachte zand.

 • Informatie
 • PARCOURS
 • Uitslagen

1. Hoe er geraken - bereikbaarheid - parkeren

Het wedstrijdsecretariaat bevind zich in de gebouwen van het openluchtzwembad op de zeedijk te Oostduinkerke Bad (t.h.v. het Astridplein).

In Oostduinkerke worden de parkeergelegenheden beheerd door een privéfirma. Er moet dus ook betaald worden in de weekends en tijdens de winterperiode. Zorg ervoor dat indien u in de straten parkeert u uw ticketje aankoopt anders is een boete zo goed als zeker. U kunt samen met uw inschrijving een dagticket kopen aan 5euro dat U parkeerrecht geeft voor gans de dag in Oostduinkerke in de groene, paarse en rode zone.

2. Programma en tijdsschema

11u30: Opening wedstrijdsecretariaat
13u30: Start 21km
14u30 : Start 10km
17u00: Einde wedstrijd

3. Deelnamepakket

 • Uniek afgepijld parcours
 • Douches en kleedkamers
 • Kwalitatieve bevoorradingsposten op het parcours (21km) en aan de finish (10 en 21km)
 • Buff
 • Voor een kleine meerprijs van 10 euro kan u (bij uw inschrijving) dit een uniek coolmax running shirt aankopen
 • Resultaten onmiddellijk beschikbaar op deze site
 • Elektronische chip voor de deelnemers (geïntegreerd in het startnummer)

Verzekering lichamelijke ongevallen is NIET inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

4. Toeschouwers informatie

Hier komt nog informatie.

5. Kleedruimte, douches, bewaring sportzakken

Douches en kleedruimte zijn beschikbaar in het zwembad.

6. Tijdslimieten

Er kan voor alle afstanden tem 17u00 officieel gefinisht worden.

7. Bevoorrading(en)

 • 10km: eindbevoorrading aan de finish.
 • 21km: 2 bevoorradingen onderweg en eindbevoorrading aan de finish.

8. Eco verantwoordelijkheid - geen plastic bekers !

eco cup

Aan de bevoorradingen voorzien we water, cola, fruit, chips, pretzls,- en cake. OPGELET : wij zijn een bekerloze organisatie !

Eco verantwoordelijkheid:
Tijdens al onze trails zal de organisatie geen enkel plastiek bekertje gebruiken. Zo minimaliseren we onze ecologische afdruk. Zowel aan de bevoorradingsposten als aan de finish zal drinken aanwezig zijn, doch GEEN bekertjes. U dient dus zelf uw eigen bekertje of systeem mee te nemen. Deelnemers van onze wedstrijden dienen hun eigen cup mee te brengen of kunnen er één aankopen online of ter plaatse voor 3 euro. Uiteraard is het niet verplicht deze specifieke beker te gebruiken en kunt U gerust uw eigen systeem gebruiken.

9. The Coast Trail Oostduinkerke op Facebook

Meld je nu aan en mis niets van alle nieuwtjes over dit event.

10. Goede Doel

STEUN HET GOEDE DOEL : THINK PINK

Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think-Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

U kan doorklikken naar de interactieve parcours kaarten:10km en 21km. Tevens kunt u daar ook de GPX-bestanden downloaden (hiervoor moet u wel eerst éénmalig een account aanmaken)

2018

Uitslagen beschikbaar vanaf 1 december

INSCHRIJVINGEN

LAST-MINUTE INSCHRIJVING!

De voorinschrijvingsperiode met gepersonaliseerde nummers zijn inmiddels afgesloten en verwerkt. Bent u nog niet ingeschreven en wilt u alsnog deelnemen aan dit event? Dit kan t.e.m. 30 november 18.00 – of tot alle plaatsen volzet zijn – met één van onze last minute inschrijvingen via Raceresults. Klik op de knop “SCHRIJF IN” om u te registreren voor dit event. De betaling gebeurt ter plaatse op de dag van het event aan de stand inschrijvingen.

Alle startnummers zijn persoonsgebonden en doorverkopen is niet mogelijk.

10 Km
Start 14u30
eindbevoorrading
200 startplaatsen
Podium: Mannen & Vrouwen overall
15  euro tem 30 sep
18 euro vanaf 1 okt

inschrijfknop

21 Km
Start 13u30
2 bevoorradingen
800 startplaatsen
Podium: Mannen & Vrouwen overall
25 euro tem 30 sep
28 euro vanaf 1 okt

inschrijfknop

KING OF THE BEACH
Combiklassement
Coast Trail – 21km
50 euro tem 30 sep
50 euro vanaf 1 okt

inschrijfknop

ZO WAS DE COAST TRAIL 2017

MET DE STEUN VAN

Compressport
chouffe
Foret Semois
Petzl
Lamu
vayamundo
runnerslab
Printdeal
Scott
nisramont
Natuur & Bos
Marcassou