KING OF THE BEACH – 02-03.12.2017

Wie wordt de “King of the Beach” in Oostduinkerke? De “King of the Beach” is een nieuw combinéklassement van twee wedstrijden die in het weekend van 2 en 3 december 2017 in Oostduinkerke georganiseerd worden. Op zaterdag organiseren onze vrienden van Sandman Events de 3e editie van de “Ednine Beach Challenge” (een mountainbike strandrace van 44km) en op zondag staan wij in voor de organisatie van de eerste “Halve Marathon van Oostduinkerke“; een trailrun van 21km met een parcours dat voor 95% door de duinen en op het zand loopt. De atleet die zich het best kan plaatsen in het combinéklassement van beide wedstrijden mag zich terecht een jaar lang “King of the Beach” noemen!

INSCHRIJVINGEN

DAGINSCHRIJVINGEN

Vanaf nu zijn er geen online voorinschrijvingen meer mogelijk. Deelnemen kan enkel nog met een (iets duurdere) daginschrijving die U ter plaatse betaalt. Hiervoor dient U het Daginschrijvingsformulier in te vullen en afgedrukt mee te brengen. Er zullen voldoende startnummers voorzien worden en er staat geen limiet op de daginschrijvingen.

E-mails met vragen tot wijzigingen of annulaties worden vanaf nu niet meer behandeld en blijven ook onbeantwoord. Wenst u nog van afstand te veranderen, gelieve het document Ter Plaatse Wisselen in te vullen en afgedrukt af te geven aan het secretariaat.

KING OF THE BEACH
Combiklassement
Podium: Mannen & Vrouwen overall
50 euro

MET DE STEUN VAN

Dextro
chouffe
Petzl
vayamundo
nisramont
Scott
Printdeal
Trakks
Foret Semois
Polar
Lamu
Compressport