NEXT EVENT – GRAND RAID NISRAMONT
} }

24 maart 2019, 9:30 am

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ben jij niet zo’n fan van asfalt, maar zoek je het liever off-road en mag het wat uitdagender zijn?Dan zijn onze Trinatura wedstrijden zeker iets voor jou!

Dit jaar staan er opnieuw 4 offroad wedstrijden op het programma. Het seizoen openen doen we met de welgekende Grand Raid Nisramont. Vervolgens krijgt de trinatura van La Roche een serieuze verandering. Deze wedstrijd wordt een onderdeel van de 111 Tri Series waarbij er 1km zwemmen, 100km MTB! en 10km trailrun op het programma staat. Bij de Nisraman gaan we terug naar de “oorspronkelijke” afstanden en de Houffaraid blijft in 2019 onveranderd! Voldoende keuze dus om je OFFROAD uit te leven!

Volg ons op de social media voor foto’s, nieuwtje en updates

GRAND RAID NISRAMONT
24.03.2019

Achtereenvolgens kayakken, mountainbiken, trailrunnen en runbike in de prachtige natuur rond La Roche-en-Ardenne. Je hebt de keuze uit twee afstanden.

TRINATURA 111 LA ROCHE
25.05.2019

Een battle tussen duatleten en triatleten in La Roche. Kies voor de lange of de korte variant. De eerste 111 offroad triatlon en duatlon ter wereld in een prachtige groene omgeving!

THE NISRAMAN
21.07.2019

Een uitdagende offroad triathlon in Nisramont. Kies voor de lange afstand (1km zwem, 42km fiets, 18km MTB, 10km run) of de korte afstand (500m, 20km, 18km en 5km)

HOUFFARAID
21.09.2019

De HouffaRaid is een adventure raid voor solo’s en duo’s. Achtereenvolgens staan 25km MTB, 2km kayak, 13km trailrun, 2km kayak en 14km mountainbiken op het programma!

TIPS ANDERE EVENTS

Naast trinatura off road wedstrijden organiseren wij ( Sportevents ) nog tal van andere races. Triathlon, fietsen, lopen, trailrunnen,
cycling, afterwork Trails, wij hebben het allemaal. U kunt al onze verschillende series terugvinden op de SPORTEVENTS website.
Hieronder geven we enkele vrijblijvende suggesties...

#

TRIATHLON

De nisraman en trinatura La Roche maken deel uit van de 111 tri series. Maar ook in Herderen, Bilzen, the Cave triathlon en Deinze kan je triathlonnen.

#

EPICSERIES

17 feb (EPIC200) en 5 mei (EPIC300) kunnen misschien een reden zijn om tijdens de wintermaanden de fietskilometers te onderhouden.

#

RUNNING

Welke triatleet pakt er buiten het seizoen eens niet een loopwedstrijdje mee ? Keuze genoeg in de NaturaRun en Trailrunseries van Runnerslab.

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de TriNatura een groot succes proberen te maken.