INSCHRIJVEN TRI SERIES 2019

BILZEN111 is helaas reeds volzet. Mis de start van de andere races niet en schrijf nu in !
HOUFFARAID
} }

21 Sept, 9:00 am

Days
Hours
Minutes
Seconds

HOUFFARAID

De 3de editie van de HouffaRaid gaat door op zaterdag 21 september. De opdracht bestaat uit een MTB tocht van 25km (950m+) met een 8-tal beklimmingen gevolgd door 2km stroomopwaarts kajakken. Vervolgens een trailrun van 13km (590m+), de prachtige Tour du Barrage. Na het lopen springen jullie terug in de kajak om 2km stroomafwaarts te gaan. Nog een laatste MTB tochtje om af te sluiten: 14km (450m+) fietsen met halfweg een verfrissende rivieroversteek. Dit alles in het prachtige decors in en rondom “Parc Naturel des Deux Ourthes”. Neem deel als duo of ga voor een one (wo)man show!

De inschrijvingen voor de 2019 editie openen op 21 dec 2018.

TIPS ANDERE EVENTS

Naast trinatura off road wedstrijden organiseren wij ( Sportevents ) nog tal van andere races. Triathlon, fietsen, lopen, trailrunnen,
cycling, afterwork Trails, wij hebben het allemaal. U kunt al onze verschillende series terugvinden op de SPORTEVENTS website.
Hieronder geven we enkele vrijblijvende suggesties...

#

TRIATHLON

De nisraman en trinatura La Roche maken deel uit van de 111 tri series. Maar ook in Herderen, Bilzen, the Cave triathlon en Deinze kan je triathlonnen.

#

EPICSERIES

17 feb (EPIC200) en 5 mei (EPIC300) kunnen misschien een reden zijn om tijdens de wintermaanden de fietskilometers te onderhouden.

#

RUNNING

Welke triatleet pakt er buiten het seizoen eens niet een loopwedstrijdje mee ? Keuze genoeg in de NaturaRun en Trailrunseries van Runnerslab.

HOUFFARAID IN BEELD

Bekijk hier enkele best-of foto’s van de afgelopen jaren.  Veel kijkplezier !

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de TriNatura een groot succes proberen te maken.