Walking series 2019
Benieuwd naar het wandelprogramma van 2019? Lees hier alle nieuwtjes die de Think Pink Walking series in 2019 in petto heeft. >>>
SEASON PASS
Neem een season pass en wandel alle walks mee. Een sportief & gezond 2019: schrijf in 1 keer in voor ALLE Walks. >>>
Walk For the Cure
Op 2, 3 en 4 augustus 2019 trekken we naar de Franse Vogezen voor de eerste Walk for the Cure, een 3-daagse wandeltocht! >>>
07.09.2019 – CHIMAY WALK

Facebook event

Days
Hours
Minutes
Seconds
la chouffe walk

Welkom op de webpagina van de Chimay Walk, een sportieve tocht doorheen de glooiende natuur rondom Chimay. Op 7 september krijgen wandelaars er de kans om de prachtige natuur nabij de Franse grens te ontdekken. We bieden twee afstanden aan, voor ieder wat wils: 11km en 21km, welke afstand verkies jij?

De start wordt gegeven aan de gezellige Auberge du Poteaupré met het Chimay museum, op wandelafstand van de Abdij Notre-Dame de Scourmont, waar natuurlijk het Trappistenbier Chimay gebrouwen wordt.

Na de Chimay Walk kan je genieten van een gratis Chimay. De perfecte afsluiter van de Chimay Walk is een etentje in de Auberge du Poteaupré! (Reservatie aangeraden)

Schrijf je snel in en mis de tweede editie niet!

WEBSITE EN INSCHRIJVINGEN KOMEN ONLINE OP 1 FEB 2019

De CHIMAY Walk in cijfers

5012

Het totale bedrag ingezameld tijdens de Chimay Walk 2018 ten voordele van Think Pink

487

Het aantal deelnemers tijdens de eerste editie van 2018

1600

Het aantal meter dat men moet stappen om de calorieën van 1  Chimay Dorée te verbranden

55%

Aandeel dames dat meestapten tijdens de eerste editie

53%

Het aandeel dat voor de langste afstand van 22km koos

40.000

Het aantal flesjes Chimay dat de brouwerij kan bottelen in 1 uur

SCHRIJF JE IN 1 KEER IN MET DE SEASON PASS  EN DOE ALLE WALKS MEE!

Ben je een echte wandelfanaat en krijg je van het wandelen maar niet genoeg. Dan hebben we voor jou de SEASON PASS. Je hoeft je slechts éénmalig in te schrijven en je hebt startrecht op alle Belgische Walk van de walkingseries in 2019.

Met de season pass - zonder fondsenwerving - krijg je naast een fikse korting ook een uniek Walkingseries 2019  T-shirt. Kostprijs is 100 euro.

Wil je liever het goede doel Think Pink steunen, dan heeft Think Pink voor 300 van jullie een 'roze' seizoenspas liggen. Je hebt dan het hele jaar de tijd om voor minstens 500 euro aan fondsen in te zamelen.  Je kan/mag aan alle walks gratis deelnemen en krijgt een exclusieve gratis Think-Pink sweater.

* enkel geldig op de Belgische walks en NIET op de Walk for the Cure en/of de Walk du Grand Ballon

season pass

STEUN HET GOED DOEL: THINK PINK
Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de Think Pink Walkingseries een groot succes willen maken !

laten staan