Walking series 2019
Benieuwd naar het wandelprogramma van 2019? Lees hier alle nieuwtjes die de Think Pink Walking series in 2019 in petto heeft. >>>
SEASON PASS
Neem een season pass en wandel alle walks mee. Een sportief & gezond 2019: schrijf in 1 keer in voor ALLE Walks. >>>
Walk For the Cure
Op 2, 3 en 4 augustus 2019 trekken we naar de Franse Vogezen voor de eerste Walk for the Cure, een 3-daagse wandeltocht! >>>
06-07.07.2019 – LA CHOUFFE WALK

Facebook event

Days
Hours
Minutes
Seconds
la chouffe walk

De La Chouffe Walk, een sportieve tocht doorheen de prachtige natuur van Achouffe en Houffalize. Op 6 en 7 juli krijgen wandelaars de kans om een afstand van 42, 23 of 12km al wandelend af te leggen. De start en aankomst is gelegen aan het welbekende vakantie resort Vayamundo in Houffalize.

Op zaterdag 6 juli staan er twee challenges op het programma.  Deelnemers aan de  marathon afstand van 42km starten gezamenlijk om 9.00u. Hiervoor hebben ze max 13u de tijd. Later op de dag wordt de 23km Challenge op gang geschoten.
Beide tochten hebben een bevoorrading in …. Achouffe! ’s Avonds wordt er ook nog een 10km Night Walk georganiseerd die start om 21u30.

Op zondag 7 juli kan er gekozen worden voor een 11 of een 23km naar opnieuw… Juist Achouffe !

In 2019 krijgen de wandelaars trouwens een eigen weekend. De La Chouffe Trail wordt het weekend van 13 en 14 juli georganiseerd.

WEBSITE EN INSCHRIJVINGEN KOMEN ONLINE OP 25 DECEMBER 2018

De La Chouffe Walk in cijfers

29504

Het totale bedrag ingezameld tijdens de La Chouffe Walk 2018 ten voordele van Think Pink

20

Het aantal dagen waarin de editie van 2018  ‘uitverkocht’ was!

1800

Het aantal meter dat men moet stappen om de calorieën van 1  biertje La Chouffe 33cl te verbranden

18

Aantal verschillende nationaliteiten aan de start in 2018. De top 3:  BEL (729), FRA (102) en NED (75)

53

Aantal vaten La Chouffe getapt tijdens het weekend van de La chouffe Walk en Trail van 2018

42

Aantal landen ter wereld waar het Belgische bier  La Chouffe (sinds 1982) te verkrijgen is

SCHRIJF JE IN 1 KEER IN MET DE SEASON PASS  EN DOE ALLE WALKS MEE!

Ben je een echte wandelfanaat en krijg je van het wandelen maar niet genoeg. Dan hebben we voor jou de SEASON PASS. Je hoeft je slechts éénmalig in te schrijven en je hebt startrecht op alle Belgische Walk van de walkingseries in 2019.

Met de season pass - zonder fondsenwerving - krijg je naast een fikse korting ook een uniek Walkingseries 2019  T-shirt. Kostprijs is 100 euro.

Wil je liever het goede doel Think Pink steunen, dan heeft Think Pink voor 300 van jullie een 'roze' seizoenspas liggen. Je hebt dan het hele jaar de tijd om voor minstens 500 euro aan fondsen in te zamelen.  Je kan/mag aan alle walks gratis deelnemen en krijgt een exclusieve gratis Think-Pink sweater.

* enkel geldig op de Belgische walks en NIET op de Walk for the Cure en/of de Walk du Grand Ballon

season pass

STEUN HET GOED DOEL: THINK PINK
Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de Think Pink Walkingseries een groot succes willen maken !

laten staan