EVENT – WE WALK BRUSSELS
} }

20 Oktober, 8:00 am

Days
Hours
Minutes
Seconds
ONTDEK NU DE MOOISTE STUKJES VAN HET ZONIËNWOUD MET DE WE WALK BRUSSELS 

Welkom op de webpagina van We Walk Brussels, een sportieve tocht doorheen het prachtige Zoniënwoud. Op 20 Oktober krijgen wandelaars de kans om bijna alle hoeken van de groene long van Brussel te ontdekken. Er zijn drie grote vertrek- en aankomstplaatsen voorzien en de keuze hierin is vrij.

In het zuiden kan er vertrokken worden aan het kasteel van Groenendaal. In het noordwesten van het woud kan men starten van aan de Royal Racing Club in Ukkel en als derde locatie het ADEPS sportcentrum in Oudergem (Noordoosten).

De allersportiefsten kiezen voor de langste afstand (32km) en gaan deze drie locaties met elkaar verbinden.

Let op: Als je ingeschreven bent via Think Pink, kan je alleen vertrekken in Groenendaal.

logo we walk brussels

REGISTRATIE MET FONDSENWERVING
THINK-PINK 

De registraties met fondsenwerving zijn afgesloten.

Teamleden hoeven niet noodzakelijk samen te blijven en/of dezelfde afstanden te stappen.

Deelname is gratis voor kinderen onder 12 jaar. ( registeren is niet nodig )

Er wordt in geen geval geld geretourneerd. In geval van annulatie wordt uw inschrijvingsbedrag integraal naar het goede doel doorgestort.

REGISTRATIE ZONDER FONDSENWERVING
THINK-PINK 

Vanaf nu zijn er geen online voorinschrijvingen meer mogelijk. Deelnemen kan enkel nog met een daginschrijving die u ter plaatse betaalt. Hiervoor dient u het Daginschrijvingsformulier in te vullen en afgedrukt mee te brengen.

E-mails met vragen tot wijzigingen of annulaties worden vanaf nu niet meer behandeld en blijven ook onbeantwoord. Wenst u nog van afstand te veranderen, gelieve het document Ter Plaatse Wisselen in te vullen en afgedrukt af te geven aan het secretariaat.


Deelname is gratis voor kinderen onder 12 jaar. ( registeren is niet nodig )

Er wordt in geen geval geld geretourneerd. In geval van annulatie wordt uw inschrijvingsbedrag integraal naar het goede doel doorgestort.

LOCATIES en BEREIKBAARHEID

Wandelaars kunnen, vanuit drie verschillende locaties vertrekken. Daar waar men start, komt men ook opnieuw aan. Vanuit Ukkel kan men kiezen voor de 20km of de 32km. Stappers die vertrekken vanuit Oudergem hebben keuze uit 17km of 32km en vanuit Hoeilaart tenslotte kan men alle afstanden kiezen. Hoeilaart is tevens onze ‘roze’ start- en finishplaats omdat iedereen die zicht inschrijft via think-pink ( dus met fondsenwerving ) enkel van in Hoeilaart kan starten.

Adres Ukkel : Avenue des Chênes 125, 1180 Uccle
Adres Hoeilaart : Duboislaan 1, 1560 Hoeilaart
Adres Oudergem :  Waversesteenweg 2057, 1160 Oudergem

PROGRAMMA

Wandelaars die deelnemen aan de 32km moeten zich aanmelden op het secretariaat op één van de drie start- en finishplaatsen tussen 8u en 9u.

Diegene die van start gaan op de 17 of de 20km verwachten we tussen 9 en 11u in Ukkel, Oudergem of Hoeilaart.

Iedereen heeft tot 18u de tijd om de wandeltocht te vervolledigen.

Onze bevoorradingsposten blijven open tem 16u

Nuttige informatie

In onderstaande tabel kunt U de meeste nuttige informatie over de eerste editie van de We Walk Brussels wandeltocht doorheen het zoniënwoud terugvinden.

FACEBOOK

Voor allerlei updates en quick news gebruiken we uitsluitend ons We Walk Brussels Facebook event en/of De Walkingseries Facebook pagina. Ook te bekijken door niet facebookers !

T-SHIRT

Bij de inschrijving ontvangt elke deelnemer bij afhaling van zijn startnummer een exclusief aandenken onder de vorm van een T-shirt. Deze mag gedragen worden tijdens de tocht !

TIJDSLIMIET

We verwachten alle wandelaars om 18.00 aan het eindpunt van hun wandeling. Voor de 32km stappers betekent dit een gemiddelde van 3,2 km/u indien men start om 8.00

RAVITO’S

Elke locactie ( Ukkel – Hoeilaart – Oudergem ) fungeert als startplaats, als finishplaats maar ook als kwalitatieve bevoorradingspost met water, fruit, cake, frangipane etc..

GPX

De verschillende GPX-en van de parcoursen zullen via trace de trail 1 week voor het event te downloaden zijn. Voor en na deze periode zijn deze NIET beschikbaar. Je kan ze vinden op deze site bij ‘parcours’.

GEEN BEKERS

Er zijn GEEN plastic bekers aan de bevoorradingen. Wij zijn een bekerloze organisatie. Vergeet dus zeker niet om zelf een herbruikbare beker of flesje te voorzien.

GOEDE DOEL

De organisatie steunt het goede doel Think-Pink, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor of u kunt inschrijven via think-pink en zelf geld ophalen.

AFVAL

We vragen aan alle deelnemers om respect te hebben voor de natuur en NIETS van afval weg te werpen. Bij inbreuk hierop volgt er onmiddellijke diskwalificatie

PARCOURS/ AIDSTATIONS/ CUT OFF

Voor een overzicht van het parcours inclusief de locaties van de bevoorradingsposten en het hoogteprofiel verwijzen we naar de links hieronder. Door op de knoppen te klikken wordt U doorverwezen naar het parcours op de website trace de trail. De Gpx bestanden zijn te downloaden 1 week voor de wedstrijd via diezelfde website.

De parcoursen zijn moeilijk toegankelijk voor kinderwagens en honden aan de leiband zijn toegestaan.

Men dient VOOR 18.00 zijn wandeltocht te hebben beëindigd !

Voor alle routes worden grote gele borden met zwarte pijlen gebruikt. De splitsingen zullen met grote splitsingsborden worden aan geduid.

Start Oudergem of Hoeilaart
1 Ravito ongeveer halfweg

Start Ukkel of Hoeilaart
1 Ravito ongeveer halfweg

Start Oudergem of Hoeilaart of Ukkel
2 Ravitos – zie map voor locaties

STEUN HET GOED DOEL : THINK-PINK

Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think-Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

SCHRIJF JE IN 1 KEER IN MET DE SEASON PASS  EN DOE ALLE WALKS MEE !

Ben je een echte wandelfanaat en krijg je van het wandelen maar niet genoeg. Dan hebben we voor jou de SEASON PASS. Je hoeft je slechts éénmalig in te schrijven en je hebt startrecht op alle Belgische Walk van de walkingseries in 2019

Think-Pink heeft voor 400 van jullie zo een seizoenspas liggen. Naast een exclusieve gratis Think-Pink Hoodie heb je zo een gans jaar tijd om fondsen in te zamelen en kan/mag je aan alle walks gratis deelnemen.

Is fondsen ophalen niet echt jouw ding, kan je ook inschrijven via deze site. Naast gratis pasta aan de finish mag je tevens een uniek Walkingseries 2019 coolmax T-shirt in ontvangst nemen.

season pass
THINK PINK
In ons eerste seizoen hebben jullie samen in totaal meer dan 145.000 euro opgehaald voor Think Pink, de nationale borstkanker campagne. Samen stapten jullie in totaal 68955 kilometers. Met 2 nieuwe projecten: de North C Walk en de Walk for the Cure in de Vogezen mikken we een pak hoger in 2019. Jij doet toch ook mee ?
0
Aantal deelnemers 2018
0
Verzameld bedrag 2018
0
Verwacht aantal deelnemers 2019
0
Vooropgesteld doel 2019

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de We Walk Brussels een groot succes proberen te maken.