24.11.2019 WE WALK BRUSSELS

Facebook event

Days
Hours
Minutes
Seconds

WE WALK BRUSSELS ONTDEK HET PRACHTIGE ZONIËNWOUD

De eerste editie van de We  Walk Brussels lokte meer dan 500 wandelaars naar het prachtige zoniënwoud. Onder een aangenaam herfstzonnetje konden stappers kiezen uit 17, 20 en zelfs 33km.
De datum alsook vertrek- en aankomstplaats van de 2de editie liggen nog niet vast. Momenteel zijn we verschillende mogelijkheden aan het bekijken. Wat zeker is is dat de We Walk Brussels opnieuw in de herfst zal plaatsvinden in 2019. Momenteel bekijken we 24 nov 2019….
Van zodra alles 100% zeker is, leest u het hier al eerste!

WEBSITE EN INSCHRIJVINGEN KOMEN ONLINE OP 1 MEI 2019

We Walk Brussels in cijfers

21791

Het totale bedrag in euro ingezameld tijdens de We Walk Brussels 2018

557

Het totaal aantal deelnemers, dat in 2018 koos voor een van de drie verschillende afstanden

10

Afstand in km in vogelvlucht van de rand van het zoniënwoud tot het hartje van Brussel – de grote markt

75%

Aandeel vrouwelijk stappers in 2018

2800

aantal meter asfalt van het parcours

0

Aantal plastic bekers gebruikt tijdens de editie van 2018. We <3 nature

SCHRIJF JE IN 1 KEER IN MET DE SEASON PASS  EN DOE ALLE WALKS MEE!

Ben je een echte wandelfanaat en krijg je van het wandelen maar niet genoeg. Dan hebben we voor jou de SEASON PASS. Je hoeft je slechts éénmalig in te schrijven en je hebt startrecht op alle Belgische Walk van de walkingseries in 2019.

Met de season pass - zonder fondsenwerving - krijg je naast een fikse korting ook een uniek Walkingseries 2019  T-shirt. Kostprijs is 100 euro.

Wil je liever het goede doel Think Pink steunen, dan heeft Think Pink voor 300 van jullie een 'roze' seizoenspas liggen. Je hebt dan het hele jaar de tijd om voor minstens 500 euro aan fondsen in te zamelen.  Je kan/mag aan alle walks gratis deelnemen en krijgt een exclusieve gratis Think-Pink sweater.

* enkel geldig op de Belgische walks en NIET op de Walk for the Cure en/of de Walk du Grand Ballon

season pass

STEUN HET GOED DOEL: THINK PINK
Borstkanker treft 1 vrouw op 8 in ons land. Daarmee houden we het trieste wereldrecord borstkanker. Als nationale borstkankercampagne wil vzw Think Pink zich daar niet bij neerleggen. Onder het motto “Geef borstkanker geen kans” kun jij je schouders zetten onder de strijd tegen borstkanker.

Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt ze waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Site: www.think-pink.be

SPONSORS / PARTNERS 

Met dank aan deze partners en sponsors, die samen met ons van de Think Pink Walkingseries een groot succes willen maken !

laten staan