RUNNERS’ LAB OPNIEUW SPONSOR IN 2023

Reeds voor het 4de jaar op rij verlengd Runners’ Lab zijn partnership met Sportevents en blijft Titelsponsor van al onze loopevents : de Runners’ Lab Trailrun Series.

Met 5 fysieke winkels in Zwijndrecht, Paal-Beringen, Zaventem, Antwerpen en Gent en een zeer uitgebreide webshop is Runners’ Lab al 40 jaar lang een echt begrip in Vlaanderen. Begin december openen ze trouwens met veel trots een 6de winkel aan in Rumst.

 

Bij Runners’ lab ben je niet zomaar een nummer. Zij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk advies. Daarom werken ze voor het aanmeten van nieuwe schoenen uitsluitend op afspraak. Zo kunnen hun adviseurs jou gedurende 30 minuten tijdens een één-op-één gesprek persoonlijk begeleiden.

Ze kunnen wekelijks 1500 lopers en wandelaars helpen. Om een optimale beleving mogelijk te maken, is het aantal plaatsen per dag gelimiteerd. Dus wacht niet te lang om een afspraak vast te leggen.

We ontmoeten elkaar opnieuw in 2023 ofwel bij Runners’ Lab , ofwel in het bos !