JAAR ABONNEMENT RUNNING VANAF 99 EURO

Eind 2020 introduceerde Sportevents een (trail) running lidmaatschap, waar meer dan 600 loopfanaten op intekenden. Dit project had enkele kinderziekten en werd bovendien abrupt verstoord door een heropflakkering van het corona virus. Nu 2 jaar later is het running abonnement terug en dit is geen toeval.
 
Gezien de huidige economische crisis, waarin alles steeds duurder wordt, willen we de mogelijk geven om een gans jaar deel te nemen aan de (loop)evenementen van Sportevents en dit aan een vast jaarlijks tarief.
 
Besparen is momenteel in veel gezinnen aan de orde, maar dit mag volgens ons niet ten koste gaan van de gezondheid en de lichamelijke conditie.
 
Het stellen van bepaalde doelen, zoals regelmatig deelnemen aan events,  is voor veel mensen een extra, nodige motivatie om frequent en op regelmatige basis te blijven sporten, trainen en bewegen.


Door een lidmaatschap formule te introduceren willen we deze extra motivatie stimuleren door het regelmatig deelnemen aan meerdere events betaalbaar(der) en toegankelijk(er) te maken voor iedereen.

 
Met het SE running lidmaatschap (149 euro) kan je een jaar lang deelnemen aan ALLE running events en ALLE afstanden van organisator Sportevents. Doordat de eerste versie van het abonnement ons geleerd heeft dat sommige leden zich voor alle wedstrijden (gratis) registreerden en er veel niet kwamen opdagen willen we dit deze keer vermijden door per inschrijving nog een kleine registratie fee van 5 euro te vragen.
 
Loop je wel veel maar beperk je eerder jouw afstanden, dan kies je het best de LIGHT versie (99 euro). Hiermee kan je een jaar lang deelnemen aan ALLE afstanden tot en met 20km. Wil je toch eens een langere afstand lopen, dan betaal je het verschil in prijs gewoon extra bovenop de registratie fee van 5 euro.

Kort samengevat zijn de voordelen als lid:

  • – 5 euro vaste deelnameprijs voor ALLE running events georganiseerd door Sportevents
  • – GRATIS Exclusief BODYCROSS Running shirt (100 gram) voor de eerste 500 leden (verkooprijs 59 euro) | Bekijk hier het ontwerp 
  • – 10 euro KORTING op alle niet – running events georganiseerd door Sportevents
  • – 20% KORTING op opties zoals ecocup, medailles en T-shirts
  • – Schrijf  2 vriend(in)nen die nog nooit meededen aan een SE loop evenement in met 10€ korting
 
Op 25 oktober openen we de inschrijvingen en kan je een jaar lang lid worden. Je kan vanaf nu hier een abonnement aan schaffen.
 
 

Lid worden kan enkel tussen 25 oktober en 11 november 2022. De eerste 300 ontvangen een prachtig technisch loopshirt ( 100 gram ! ) van Bodycross ( verkoopprijs 59 euro )

 
 
Ben je trouwens al ingeschreven voor een event dat plaatsvindt na 25 oktober, dan wordt jouw uitgegeven bedrag automatisch in mindering gebracht bij aankoop van een abonnement.
 
Bekijk hieronder alvast enkele van al onze loopevenementen, zodat je alvast enkele favorieten in jouw (loop) agenda kunt zetten of bekijk het volledige aanbod hier.
 
 
Zoals je ziet kan je overal in België + 1 x in Nederland en 2 x in de Franse Vogezen aan de slag.