DE LEUKSTE EVENTS VAN DE BENELUX

Voor fietsers, lopers, triatleten, duatleten, mountainbikers, wandelaars, trailrunners die stuk voor stuk éénzelfde passie voor sport delen.

#ChallengeYour Limits

In 2010 stonden er 34 deelnemers aan de start van onze eerste wedstrijd: de Grand Raid Nisramont, waarvan er 14 de finish bereikten. Anno 2023 is Sportevents de grootste Trail organisator van de Benelux en organiseren we meer dan 40 sportieve evenementen in België, Nederland en de Franse Vogezen. Scroll alvast naar beneden om ons te ontdekken...

TRAILRUNNING

RUNNERS' LAB TRAILRUN SERIES

We laten jullie een diversiteit aan verschillende natuurgebieden ontdekken: Het strand en de duinen aan zee, de bossen in Vlaanderen, de uitgestrekte vlaktes van de hoge venen en de rotsachtige, ruigere Ardennen.

Als extraatje hebben we nog enkele buitenlandse trails in petto: net over de grens in het Nederlandse Zuid-Limburg en wat verder in de Vogezen (FRA)

TRIATHLON

ETIXX ENDURANCE SERIES

Naast onze drie "echte" zomer triathlons in Bilzen, Kanne en Deinze met zwemmen, fietsen, lopen prijken er ook enkele offroad duathlons en adventure races op de kalender.

CYCLING

GRAVEL - MTB - ROAD

De fietsers komen bij ons aan hun trekken tijdens de Gravelride Westmalle, de duo mountainbike race radi des Fantômes te La Roche en Ardenne en tijdens de Ride for the Cure. Deze laatste is een drie daags fietsavontuur in de Vogezen voor Raid en Gravel met uiteraard de beklimming van de Grand Ballon.

WALKING

THINK PINK WALKINGSERIES

Een hele hoop evenementen staan op onze wandel kalender. Naast het goede doel Think Pink is de natuur eveneens de rode draad doorheen al deze natuur wandelingen. Er is keuze uit ffstanden van 8 tot 50km met eveneens een 3 daagse in de Vogezen : de Walk for the Cure.

Deelnemen kan 'normaal' of door fondsen op te halen voor het goede doel Think Pink.

SCARFF®

Het alomgekende sjaaltje dat iedereen gebruikt.

Terwijl BUFF – al jaren de marktleider in deze sector – zich richt op de verkoop aan particulieren en in winkels, levert SCARFF® vooral aan organisatoren van sportevenementen en bedrijven.

Hoe groter de oplage, hoe goedkoper de prijs. Via onze handige calculator kan je direct de kostprijs berekenen. Onze prijzen variëren tussen de €0,75 en €2,15 inclusief verzendingskosten.

GRAND BALLON

FRANSE VOGEZEN

Twee maal per jaar trekken we naar het middelgebergte van de Vogezen. Vanuit het ski dorpje Le Markstein op 1157m hoogte kan je deelnemen aan maar liefst 4 verschillende evenementen : de TRail du Grand Ballon, De walk en Ride for The Cure en de marathon du grand ballon

Speciaal voor deze 4 events hebben we een aparte website gemaakt.

SQM TIME

TIJDSREGISTRATIE

Luciën Thijssen is de CEO en drijvende kracht achter SQM. Hij zelf organiseert ook enkele events, zoals de Cauberg Trail, Valkenburg Half Marathon en de 24u van Sittard. Hij weet dus als geen ander wat voor een organisator belangrijk is.

Jaarlijks zijn ze aan het werk op meer dan 150 verschillende events in de Benelux en registeren de systemen meer dan 150.000 sporters uit alle disciplines. Trots dat we met Sportevents hiervan deel uitmaken.

PASSION FOR SPORTS

Race Director Software Oplossing voor beheer en marketing van uw evenement(en). De meest efficiënte en uitgebreide tool voor organisatoren van (sport) evenementen.

Naast de compleetste inschrijfmodule kunnen organisatoren ook helemaal gratis gebruik maken van de marketing module, de donatie module, de lidmaatschap module, de facturatie module en nog zoveel meer

SAMEN VECHTEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. De vzw Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig... .

SPORTEVENTS CREW

Om alle deelnemers aan onze events een leuke dag te laten beleven, rekenen we wekelijks op onze Sportevents-crew. Iedereen, met een gezonde dosis motivatie, een grote passie voor sport en onstuimbare energie, is welkom om deel uit te maken van ons team.

Stel je kandidaat en voor je het weet , word je geselecteerd en werk je mee op hét sportevenement in jouw buurt of een andere fantastische locatie. Ook verenigingen, die de clubkas willen spijzen kunnen zich kandidaat stellen.

Onze sponsors