DE ETIXX ENDURANCE SERIES

Bekijk hier de events die gegroepeerd zijn in 1 sportieve series, gesponsord door ETIXX, een pionier en een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies

#FuelYourGoal

Onze missie is atleten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door deskundig sportadvies te delen en door een compleet assortiment smaakvolle, op wetenschap gebaseerde sportvoeding aan te bieden met de beste, innovatieve ingrediënten en op maat van de behoeften van iedereen die toegewijd is aan zijn sport, professioneel, als amateursporter, of gewoon voor het plezier.

RAID DES FANTÔMES DUO MTB

- 23 MAART 2024 -

De enigste duo wedstrijd van België! Zoek een geschikte partner en komen genieten van de prachtige singletracks rondom La Roche-en-Ardenne.

Er staat slechts 1 afstand op het programma: een 55km met 1600 hoogtemeters.

Inschrijven vanaf 10 okt.

GRAND RAID NISRAMONT

- 23 / 24 MAART 2024 -

Deze beruchte adventure Raid voor Duo's is reeds toe aan zijn 11de editie. Op het menu staan kajaken, mountainbiken, trailrunnen en runbiken. Duo's kunnen opnieuw kiezen tussen 3 verschillende formats.

GRAND RAID XL - zaterdagvoormiddag een Trailrun van 12km. Zaterdagnamiddag een MTB race van 25km gevolgd door op zondag de Grand Raid "original".

GRAND RAID "Original" en "Sprint" - zondag massastart met 75 kajaks - gevolgd door MTB - TRAIL - MTB en een runbike.

inschrijven vanaf 10 okt.

TRIATHLON BILZEN

- 19 mei 2024 -

Deze klassieker trekt met zijn a typische afstand van 1km zwemmen, 100km fietsen en 10km lopen elk jaar heel veel volk naar het Albertkanaal.

Ook de sprint afstand die voor iedereen open staat is populair.

inschrijven vanaf 15 november

CAVE TRIATHLON

- 28 juli 2024 -

Onze meest spectaculaire triathlon op de kalender. Zwemmen in het Albertkanaal , fietsen over de slingerberg en lopen doorheen de mergelgrot.

BREAKING NEWS - we slaan de handen in elkaar in 2024 met Bearsports om samen het event naar een nog hoger niveau te tillen en........ naast de korte afstand ( 500m / 30km / 7km) is onze hoofdafstand een 1/2 Triathlon : 1,9k zwemmen, 90km fietsen en 21km lopen

CITY TRIATHLON DEINZE

- 18 AUGUSTUS 2024 -

Zeer sfeervolle en gezellige stadstriatlon pal in het centrum van Deinze. De organisatie is aan de 11de editie toe en na het BK 1/2 afstand te hebben georganiseerd enkele jaren terug, stellen we ons opnieuw kandidaat, deze keer voor het BK sprint.

De lange afstand van 1km zwemmen, 75km fietsen en 10km is er ook opnieuw bij.

inschrijven vanaf 1 december

B-MINE CROSS DUATHLON BERINGEN

- 2 maart 2025 -

Loodzware winterduathlon op en rond de mijnterril in Beringen. Op het menu 4km lopen / 52km fietsen (4 rondes) en 14km lopen.(4 rondes)

Deelnemen kan als solo of in duo. De duo's mogen traditioneel wisselen 1 iemand die loopt en 1 iemand fietst, maar na elke ronde mag er eveneens gewisseld worden

Nieuw in 2025 is de toevoeging van een "korte afstand 4km/26km/7km

inschrijven kan vanaf september 2024

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap