Sporten met bedrijf sponsoring en/of participatie

Connecteer nu jouw bedrijf aan één van onze vele events, series of werk samen met het goede doel, de vzw Lucas Project.

INVESTEREN IN GEZONDHEID EN SPORT

Word nu sportieve partner van Sportevents en verbind jouw bedrijf met éen van onze events en/of series. Naast naamsbekendheid en een sportief en groen imago opbouwen, kan je zelf je medewerkers activeren en inzetten op gezondheid. Immers een gezond en fit personeelslid is minder ziek en productiever!

Bedrijfsevents op maat

Naast titelsponsor worden van een reeds bestaande serie of evenement, zetten we ook gloednieuwe bedrijfsevents op, volledig op maat gemaakt.

Voor Moore organiseerden we een walk & run in de schaduw van het Atomium in het Ossegem Park. Daar tekenden we een parcours van 2km uit. Werknemers van Moore hadden 1u30 de tijd om al wandelend of lopend zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Op voorhand werd een gezamenlijk doel van 1500km vooropgesteld wat door de meer dan 200 deelnemers vlot werd gehaald.

Wil je ook een soortgelijk event voor jouw bedrijf, aarzel dan niet en contacteer ons.

HET GOEDE DOEL STEUNEN

Met Sportevents steunen we verschillende goede doelen, waaronder het Lucas Project - vechten tegen de kinderarmoede - waar we zelf heel actief aan meewerken. Naast 2 heuse events, de Lucas Ride en de Lucas Run & Walk, kan er door deelname aan veel van onze events, geld opgehaald worden ten voordele van deze vzw.