Black Friday – 3 inschrijvingen, slechts 2 betalen

Steek 3 verschillende inschrijvingen in jouw winkelmandje op passionforsports ( 3 voor jezelf of voor jouw vrienden ) en betaal er slechts 2 ! Deze actie loopt voor Alle evenementen georganiseerd door Sportevents en loopt van 23 november tem 26 november. De korting wordt automatisch toegekend nadat je de code “blackfriday” ingeeft ( uiteraard enkel werkend als er minstens 3 inschrijvingen in jouw winkelmandje zitten )

Bekijk hier de volledige kalender van Sportevents. #keuzestress . Gelieve op te merken dat tem eind april de inschrijvingen voor alle trails en walks en triathlons reeds open zijn. Voor latere events zijn helaas nog niet alle inschrijvingen geopend.

Gebruik op het einde de CODE “blackfriday”

Veel succes

PS : Noteren we tijdens deze 4 gekke dagen meer dan 3000 registraties dan gaan we 2 levenslange Sportevents abonnementen verloten onder de ingeschrevenen!