CHOUFFE TRAIL OF WALK: SCHRIJF NU IN EN WIN JOUW GEWICHT IN LA CHOUFFE | NIEUWE CHOUFFE TRAIL CHALLENGE

Schrijf je tussen 25/12/23 en 07/01/24 in voor de Chouffe Trail of de Chouffe Walk, geniet van het early bird tarief met kortingen tot 30% EN maak kans om jouw gewicht in La Chouffe te winnen.


De Chouffe Trail is ons populairste event van de Runners’ Lab Trailrunseries. We konden in 2023 meer dan 2500 lopers in Houffalize verwelkomen. Het event was dan ook zeer snel helemaal uitverkocht en we verwachten voor de 2024 editie ( 6-7 juli) niet anders.

Er is in 2024 keuze tussen 6 verschillende afstanden, verspreid over heel het weekend. Er zijn afstanden tussen 8 en 26km met een leuke nightwalk ( in het donker met een borst- of hoofdlamp ) op zaterdagavond. Alle afstanden starten en finishen aan Hotel Vaymundo.

Gloednieuw is de introductie van de Chouffe Trail Challenge – 3 trails in 1 weekend

3 trail wedstrijden in één weekend? Dat is de Chouffe Trail Challenge. Doe mee aan de 18K trail op zaterdag, een nighttrail op zaterdagavond en sluit de zondag is stijl af met een 12km of 25km! Twee verschillende versies, Kort of Lang met cumulatieve klassementen. Opgelet we hebben slechts 150 startbewijzen voor deze Challenges en OP=OP . Moge de regelmatigste loper winnen !

CHOUFFE TRAIL CHALLENGE SHORT: 18 km(za) | 9km Night (za) | 12km (zo)
CHOUFFE TRAIL CHALLENGE LONG: 18km (za) | 15km Night (za) | 25km (zo)


De CHOUFFE WALK is één van populairste wandelevents op onze kalender. Elk jaar zakken vele wandelaars naar de Houffalize, het mooie stadje in de Belgische Ardennen. In 2024 vindt de Chouffe Walk plaats op 14 en 15 september.

Er is in 2024 keuze tussen 6 verschillende afstanden, verspreid over heel het weekend. Er zijn afstanden tussen 8 en 26km met een leuke nightwalk op zaterdagavond. Alle afstanden starten en finishen aan Hotel Vaymundo.

Vorig jaar introduceerden we met veel succes de Chouffe Walk Challenge. Onze wandelaars waren zo enthousiast dat we deze formule nu ook uiteraard gaan aanbieden

DE WANDELUITDAGING >> DE CHOUFFE WALK CHALLENGE 3 VERSCHILLENDE WALKS in 1 weekend WAARONDER EEN SPANNENDE NIGHT WALK

3 wandelingen in één weekend? Dat is de Chouffe Walk Challenge! Maak een wandeling op zaterdag, een nachtwandeling op zaterdagavond en sluit de zondag af met een derde en laatste wandeling! Twee verschillende versies, Kort of Lang EN een GRATIS Technisch T-shirt (ter waarde van €35).

SHORT: 26 km(za) | 11km Night (za) | 16km (zo)
LONG: 16km (za) | 11km Night (za) | 8km (zo) 


Hoe kan ik mijn gewicht in Chouffe winnen ?

1. Schrijf je tussen 25/12/23 en 07/01/24 voor Trail en/of de Walk
2. Beantwoord de schiftingsvraag en
3. Motiveer al je vrienden.

Klik op de afbeelding om je in te schrijven

Veel succes met het inschrijven , met de wedstrijd en met de trainingen