70km | 100km

3de editie | Nieuwe start- en finishlocatie, nieuwe prachtige parcoursen.
Zelfde, lekkere trappist

6

Aantal km's van Abdij Westmalle

435

Deelnemers in 2023

250

Gratis Westmalles

AANGEBODEN AAN DE SNELLE INSCHRIJVERS

GRATIS WESTMALLE TRAPPIST

PRAKTISCHE INFORMATIE GRAVELRIDE WESTMALLE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan meerdere lopers tegelijk inschrijven en NA je bent ingeschreven kan je deze allemaal zelf via jouw PFS account aanpassen.

Schrijf nu in één van de twee afstanden van de Gravelride Westmalle

SCHRIJF NU IN 

 

Start en finish van alle afstanden is aan BuSO Kristus Koning. Bethaniënlei 5, 2960 Brecht.

Parkeren voor de gravelride zijn de rode parkings in het centrum van Sint Job. De dichtstbijzijnde parkings zijn voor de trailers.

 

 

 

Zondag 3 maart 2024:

08.00 - 09.00: Opening wedstrijd secretariaat
08.15 - 09.00: Vrije start 70 & 100km
14.00: Einde event

Onze parcoursen zijn voornamelijk offroad over goed beloopbare vlakke bospaden. De twee afstanden fietsen ook langs de Abdij van Westmalle wat ervoor zorgt dat achteraf de Trappist nog beter smaakt 🙂

BEKIJK PARCOURS 

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De route is enkel te rijden met GPX file.

Kleedkamers en douches zijn voorzien. Let op er is maar 1 grote zaal voorzien om te douchen dus deze zullen gemeenschappelijk zijn ,maar de douches zijn apart en afgeschermd.

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

GRATIS TRAPPIST WESTMALLE VOOR EERSTE 250 INGESCHREVENEN

De eerste 250 fietsers die zich inschrijven krijgen aan de finish een degustatie Westmalle aangeboden.

Uiteraard zullen ook voor de fietsers voldoende voorraad inslaan, zodat iedereen na de sportieve inspanning kan genieten van een lekker biertje en een hapje.

PARCOURSEN

Neem je (SCOTT Addict) Gravelbike maar om te vlammen, het terrein is voor 85% onverhard.

70 KM
  • Vrije start tussen 08.15 - 09.00
  • 2 bevoorradingen
  • Tijdslimiet 5u00

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

GRAVELRIDE WESTMALLE GALLERIJ

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap

FIETSEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede.

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...