De leukste sportieve evenementen in de Benelux

Voor fietsers, lopers, triatleten, duatleten, mountainbikers, wandelaars, trailrunners die stuk voor stuk éénzelfde passie voor sport delen.

SPORT VOOR JONG EN OUD

In 2010 stonden er 34 deelnemers aan de start van onze eerste wedstrijd: de Grand Raid Nisramont, waarvan er 14 de finish bereikten. Anno 2023 is Sportevents de grootste Trail organisator van de Benelux en organiseren we meer dan 40 sportieve events in België, Nederland en de Franse Vogezen.

SCARFF®

Het alomgekende sjaaltje dat iedereen gebruikt.

Terwijl BUFF – al jaren de marktleider in deze sector – zich richt op de verkoop aan particulieren en in winkels, levert SCARFF® vooral aan organisatoren van sportevenementen en bedrijven.

Hoe groter de oplage, hoe goedkoper de prijs. Via onze handige calculator kan je direct de kostprijs berekenen. Onze prijzen variëren tussen de €0,75 en €2,15 inclusief verzendingskosten.

Wat we doen

De coolste en tofste events van de Benelux en de Vogezen

Trailrun.be

We zijn de grootste trail organisator van de Benelux met jaarlijks meer dan 20 events en 30.000 lopers. Ontdek al lopend de mooiste bossen en natuurgebieden. Met afstanden tussen 5 en 100km is er voor elk wat wils. Uniek is ook ons trail jaar abonnement. TIP: Ga samen met ons naar de Franse Vogezen voor onze Trail (april) en marathon du Grand Ballon (juli).

De Franse Vogezen

Wandelen, fietsen en trail!

Scott Cycling Events

Gravel, mountainbike en Road

ETIXX Triatlon Series

Triatlon, duatlon en multisport

Walking.be

Prachtige natuur wandelingen

Vakantiehuis La Roche

Deze prachtige vakantiewoning, gebouwd in 2012 ligt tussen La Roche-en-Ardenne en Houffalize op een boogscheut van de barrage de Nisramont.

Het huis is gelegen in een doodlopende straat en volledig zuid-west georiënteerd met magnifiek zicht op het natuurgebied van les deux Ourthes.

De woning heeft 5 slaapkamers, allen met douche en toilet en biedt plaats aan max. 12 personen.

De sauna met panoramisch venster en grote tuin zijn de absolute pluspunten van deze woning.

Onze timing partner

SQM Time

SQM Time is onze vaste partner voor de timing van al onze evenementen. Zowel de online registratie als de timing van de evenementen worden altijd perfect afgehandeld door Lucien en zijn team.

SAMEN VECHTEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. De vzw Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig... .

CREW LEDEN GEZOCHT

Om alle deelnemers aan onze events een leuke dag te laten beleven, rekenen we wekelijks op onze Sportevents-crew. Iedereen, met een gezonde dosis motivatie, een grote passie voor sport en onstuimbare energie, is welkom om deel uit te maken van ons team. Voor 2023 zoeken we nog 5 personen. Stel je kandidaat en voor je het weet , word je geselecteerd en werk je mee op hét sportevenement in jouw buurt of een andere fantastische locatie. Ook verenigingen, die de clubkas willen spijzen kunnen zich kandidaat stellen.

Onze sponsors